הניחו את כל החומרים במעבד מזון או בקערה וערבבו עד שלא יהיו גושים ותתקבל תערובת דלילה. (אם היא לא מספיק דלילה הוסיפו מעט נוזלים).
חממו טוסטר הלחיצה (״טוסטר משולשים״) ושימו בו נייר אפייה. בעזרת מצקת קטנה מזגו מעט מהתערובת במרכז נייר האפייה, כך שיתקבל חצי עיגול של תערובת הקרפ בתוך נייר האפייה. אם אתם מכינים מספר קרפים, ניתן לצקת את התערובת על נייר אפייה, וכדי לכסות את מעגל הקרפ שנוצר הניחו גיליון נייר אפייה נוסף מעל. מעליו ניתן לצקת כמות נוספת ולכסות אותה בגיליון נייר אפייה נוסף, וכן הלאה. בשיטה זו תוכלו להכין כשלושה קרפים המונחים זה על זה. סגרו את מכסה הטוסטר למשך כ-5 דקות, עד שהקרפים משחימים.
אופן הכנת רוטב הפטריות בחלב קוקוס:
טגנו את הבצל קלות והוסיפו את הפטריות למחבת. הקפיצו את כל החומרים יחדיו. לאחר מספר דקות הוסיפו פחית של קרם קוקוס ללא חומר משמר. ניתן להשתמש בתערובת זו כרוטב לקינואה או ליצוק על פסטה קנויה מקמח חומוס/קטניות.
אפשר גם לחצות דלעת ערמונים ולאפות בתנור בחום בינוני 180º במשך חצי שעה. לאחר שתוציאו את הדלעת מהתנור, מלאו אותה ברוטב הפטריות בחלב קוקוס והחזירו לתנור ל-10 דקות נוספות.