שמים את כל החומרים בבלנדר וטוחנים. מגישים צונן עם קוביות קרח ושבבי קוקוס מעל.
משרים את השקדים במשך הלילה במים בקערה, למחרת מקלפים את השקדים.
ממיסים את הקורנפלור ב-800 מ"ל מים, ומעבירים לבלנדר יחד עם השקדים המקולפים וטוחנים כמה דקות.
מעבירים את המרק דרך מסננת דקה או בד חיתול. שמים את המרק בסיר, מוסיפים את הממתיק ומביאים לרתיחה תוך בחישה על אש בינונית,
מבשלים את המרק כעשר דקות.
מורידים מהאש וטורפים פנימה את חלבון הביצה. מקררים את המרק ומעבירים לצלחות הגשה.
בקערה נפרדת מכינים סלט פירות (לפי העונה) מתבלים בעלי נענע טריים ובמעט מי ורדים, שמים את הסלט במרכז יחד עם השקדים הקלויים.
יש להדגיש כי בחירת הטיפול האפשרי נתונה להחלטת המטפל הרושם את המרשם בהתייעצות עם המטופל. המידע נכון לתאריך נובמבר 2018. למידע נוסף, יש לפנות לרופא המטפל. שירות לציבור. מוגש בחסות חברת רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ