מתבלים את נתחי הדג במלח, כמון, פלפל שחור וגרידת הלימון.
בקערה מערבבים את חומרי הרוטב למעט השמן והבצל ומניחים בצד, המרקם שאמור להתקבל הוא של יוגורט.
חוצים את הבצל לאורכו ומטגנים בשמן הזית עד להשחמה מלאה.
מניחים את נתחי הדג בתבנית, מפזרים מעליהם את הבצל המטוגן ושופכים את הטחינה עד שהיא כמעט מכסה את הנתחים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250º עד שפני הסינייה משחימים כ-10 דקות.
מוציאים את הסינייה מהתנור, מפזרים מעט סומאק ופטרוזיליה קצוצה מעל.
יש להדגיש כי בחירת הטיפול האפשרי נתונה להחלטת המטפל הרושם את המרשם בהתייעצות עם המטופל. המידע נכון לתאריך נובמבר 2018. למידע נוסף, יש לפנות לרופא המטפל. שירות לציבור. מוגש בחסות חברת רוש פרמצבטיקה (ישראל) בע"מ